Welkom bij Bed & Breakfast VeluwemeerPension Nunspeet.

Het VeluwemeerPension is een prachtig landelijk gelegen Bed & Breakfast met in de directe omgeving, zoals de naam al doet vermoeden, tussen het Veluwemeer (op 800m) en de Veluwe in.  Ligt tussen de levendige historische vesting/visstadjes Harderwijk & Elburg. 

Met vele mooie wandel / fietsroutes (evt. 2 elektrische fietsen voor verhuur aanwezig)  rond en om het meer,  Nationaalpark de Hoge Veluwe met heide landschappen en zand verstuivingen. Heerlijke sauna’s en Walibi op korte afstand. Mooie golfbaan. Culturele uitstapjes museums, en een breed aanbod aan restaurants. U kunt hier alle kanten op.

 DE PLEK voor de sportvissers. Het Veluwemeer is een mooi en goed viswater met trailerhelling op 1,5 km van onze B&B . Een surfoever voor de planksurfers.  Dus voor elk wat wils.

We hebben drie gastenkamers via vaste trap op de 1e verdieping boven ons eigen woonhuis met eigen ingang. Elke kamer heeft een eigen WC. maar op de gang. We hebben voor onze gasten een; gemeenschappelijke Badkamer, woon/tv/ontbijtkamer, keuken en terras.

 

Geen huisdieren, helaas niet rolstoelvriendelijk vanwege trap naar de 1e verdieping.

Tip: neem pantoffeltjes of badslippers mee.

Reserveren via deze website kan alleen met ontbijt.

Voor andere opties zie: Boeken.

Voor vragen kunt u ons bellen via: 0341 252150      
stuur een e-mail naar: boek@veluwemeerpension.nl

  Adres: Kolmansweg 40 – 8071SG Nunspeet

We zien u graag  tegemoet Kees & Ingrid van Dorp

Onze kamers

Baars (2)

Baars

Snoek (2)

Snoek

Snoekbaars (5)

Snoekbaars

Voor vragen en/of opmerkingen mail ons

Scroll naar boven